ETEM Logo
ETEM Logo
Κλείσιμο
17.12.2020

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΕΜ ΕΝΑ LIKE ΚΑΙ ΕΝΑ SHARE ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποτέ άλλοτε στην ΕΤΕΜ ένα like και ένα share δεν είχαν τόση δύναμη!

Το τέλος αυτής της πρωτόγνωρης χρονιάς πλησιάζει και δεν μπορούμε παρά να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

Αυτά λοιπόν τα διαφορετικά Χριστούγεννα, μετατρέπουμε τα like και τις κοινοποιήσεις σας σε χρήματα για την ενίσχυση του σκοπού του ιδρύματος «Χριστιανική Στέγη κοριτσιού : Αγία Άννα» ( 0,50 € / ανά like & share).

Προτεραιότητα του ιδρύματος η προαγωγή, η προστασία και ο σεβασμός των δικαιωμάτων του παιδιού. Σκοπός του είναι να παρέχει φροντίδα, φιλοξενία, ψυχοκοινωνική στήριξη και εξασφάλιση ομαλής ένταξης σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης για ανήλικα κορίτσια που στερούνται το κατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον.

Το έργο του ιδρύματος είναι πολυεπίπεδο - προσφέρει στέγη, ενδιαίτηση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση, ηθική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική και συναισθηματική υποστήριξη σε ανήλικα κορίτσια από τεσσάρων έως δεκαοχτώ χρονών που έχουν αποδεδειγμένα υποστεί κακοποίηση ή κακομεταχείριση, που στερούνται το κατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον είτε όπου υπάρχει αδυναμία ανταπόκρισης σε κοινωνικοοικονομικές υποχρεώσεις.

Εσωτερικές δράσεις του ιδρύματος:

Συνεδρίες:

Ατομικές και Ομαδικές Συνεδρίες με τα παιδιά. Κατά τις συνεδρίες αυτές αναπτύσσονται θέματα συμπεριφοράς, ενσυναίσθησης, συμβουλευτική, οριοθέτησης, εμψύχωσης, συναισθηματικής αποφόρτισης και δημιουργικής απασχόλησης.

Συναντήσεις και συμβουλευτική με τους γονείς, για τον τρόπο διαχείρισης των παιδιών.

Εξωτερικές Δράσεις:

Ιατρικά θέματα: Τα παιδιά παρακολουθούνται κατά τακτά διαστήματα, από παιδίατρο. Προληπτικοί έλεγχοι και Εργαστηριακές εξετάσεις πραγματοποιούνται σε δημόσια ή ιδιωτικά εργαστήρια.

Κοινωνικά θέματα: Στα πλαίσια της κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποιούνται επισκέψεις και συνεργασία με το αρμόδιο επιστημονικό προσωπικό για παιδοψυχιατρικές εκτιμήσεις.

Ψυχαγωγικά θέματα: Τα παιδιά επισκέπτονται Μουσεία, παρακολουθούν θεατρικές, κινηματογραφικές, μουσικές παραστάσεις  και απολαμβάνουν παιχνίδια στη φύση.

Εκπαιδευτικά θέματα: Οι επιμελήτριες με τη βοήθεια και εθελοντών, ασχολούνται καθημερινά, με την εκπαίδευση και τη διδασκαλία των παιδιών.. Παρέχουν υποστηρικτική διδασκαλία  σε παιδιά με ιδιαιτερότητες.

Μαθήματα ξένων γλωσσών, πληροφορικής-ρομποτικής, μουσικής, χορού, διδάσκονται τα παιδιά συστηματικά, από άτομα με εξειδικευμένες γνώσεις, εθελοντικά.

Ακόμη, διαθέτει και ένα υποστηρικτικό πλαίσιο για τις νέες ενήλικες που εγκαταλείπουν τη φροντίδα κλειστής προστασίας.

Μια πράξη αγάπης μπορεί να μας ενώσει!

Η ομάδα της ΕΤΕΜ σας εύχεται καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και χαρά!!

 

 

 

*η δράση ξεκινάει από τις 17/12/2020 μέχρις ότου καλυφθεί το απαιτούμενο ποσό

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

ΑΛΛΑ ΝΕΑ

24.2.2021
thumb

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΓΚΕΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Τα συστήματα EB46, EB49, EB50 και EB62 αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
15.12.2020
thumb

Η ΕΤΕΜ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΤG ΤΕCHNICAL APPROVAL

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως η ΕΤΕΜ έλαβε την πιστοποίηση ATG Technical Approval για τα υψηλής απόδοσης συστήματα ανοιγόμενων παραθύρων Ε68 & Ε75.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30.11.2020
thumb

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΕΜ ΜΕ ΤΟ CAYO EXCLUSIVE RESORT.

Το Cayo Exclusive Resort & Spa είναι ένα νέο, μοντέρνο και οικολογικά ευαίσθητο πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
6.11.2020
thumb

H ΕΤΕΜ ΣΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ SKY FORT

Με τις εργασίες να ολοκληρώνονται το 2022 ο υψηλότερος ουρανοξύστης των Βαλκανίων στη Σόφια θα έχει συνολικό ύψος 202 μέτρων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ