ETEM Logo
ETEM Logo
Κλείσιμο
10.7.2020

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕΜ ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ NV TOWER ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα αναβαθμισμένα  συστήματα της ΕΤΕΜ αποτελούν μέρος του υποκατασκευή , εντυπωσιακού ουρανοξύστη στη Σόφια. Η αρχιτεκτονική κατασκευή του κτιρίου των 106 μέτρων θα απεικονίζει τις υπέροχες γεωμετρίες των φυσικών κρυστάλλων, με σκοπό  να δώσει μια μοναδική νότα στον ορίζοντα της πρωτεύουσας. Οι πολύπλοκες μορφές και η τολμηρή εμφάνιση επιτυγχάνονται με τον αποτελεσματικό συνδυασμό διαφόρων συστημάτων της ΕΤΕΜ και εξειδικευμένων λύσεων, οι οποίες ανταποκρίνονται στις προκλήσεις χωρίς να χάνουν τη λειτουργικότητά τους.

Για την κατασκευή του περιβλήματος του φουτουριστικού NV Tower έχουν χρησιμοποιηθεί συστήματα αλουμινίου της ΕΤΕΜ, ενώ οι βασικοί όγκοι επενδύονται  με το υαλοπέτασμα Ε99. Το σύστημα συνδυάζεται επιτυχώς με άλλα προϊόντα από την γκάμα της ΕΤΕΜ: σύστημα υαλοπετασμάτων E85, λύση για παράθυρο αερισμού E68VV, σύστημα προστασίας από τον ήλιο E66, σύγχρονες λύσεις για κύριες εισόδους κτιρίων  E75FD, καθώς και συστήματα αεριζόμενων προσόψεων Ε97.

Η επιλογή του συστήματος Ε99 δεν είναι τυχαία, καθώς ήδη αποτελεί μέρος της πολύπλοκης γεωμετρίας ενός από τα πιο εμβληματικά κτίρια της πόλης, το Capital Fort. Το σύστημα Ε99 είναι κατασκευασμένο με τρόπο που να ανταποκρίνεται επάξια στις προκλήσεις που οφείλει να αντιμετωπίσει ο μελετητής ,όπως είναι η αντίσταση στις έντονες σεισμικές δραστηριότητες της περιοχής, εξασφαλίζοντας μακρόχρονη χρήση ακόμα και στις πιο δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Το σύστημα προσφέρει λύση για την κάλυψη  εντόνων φορτίων καθιστώντας το ως την κατάλληλη επιλογή για την κατασκευή ουρανοξυστών και κτιρίων με δύσκολες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Στο NV Tower χρησιμοποιείται για πρώτη φορά η λύση με παράθυρο αερισμού Ε68VV, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για ένα ισορροπημένο εσωτερικό περιβάλλον και λύνει αποτελεσματικά ένα από τα βασικότερα προβλήματα των υψηλών κτιρίων την ανανέωση του αέρα στους εσωτερικούς χώρους , καίριας σημασίας λόγω των τρεχουσών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Οι πολυλειτουργικοί κοινόχρηστοι χώροι και η σύγχρονη διακόσμηση αποτελούν φυσική ακολουθία του κτιρίου που καθηλώνει τα βλέμματα με πλούσια διαμορφωμένες επικληνείς κατασκευές και προσόψεις πρασίνου. Το φουτουριστικό όραμα και η σύνθετη λειτουργικότητα συνδέονται επιτυχώς μέσω των καινοτόμων συστημάτων της ΕΤΕΜ.

 To  εμβληματικό έργο NV Tower σηματοδοτεί  την  νέα αρχιτεκτονική συμβολή της ΕΤΕΜ στο σύγχρονο αστικό τοπίο της πρωτεύουσας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

ΑΛΛΑ ΝΕΑ

17.12.2020
thumb

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΕΜ ΕΝΑ LIKE ΚΑΙ ΕΝΑ SHARE ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Αυτά λοιπόν τα διαφορετικά Χριστούγεννα, μετατρέπουμε τα like και τις κοινοποιήσεις σας σε χρήματα για την ενίσχυση του σκοπού του ιδρύματος «Χριστιανική Στέγη κοριτσιού : Αγία Άννα» ( 0,50 € / ανά like & share).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
15.12.2020
thumb

Η ΕΤΕΜ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΤG ΤΕCHNICAL APPROVAL

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως η ΕΤΕΜ έλαβε την πιστοποίηση ATG Technical Approval για τα υψηλής απόδοσης συστήματα ανοιγόμενων παραθύρων Ε68 & Ε75.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30.11.2020
thumb

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΕΜ ΜΕ ΤΟ CAYO EXCLUSIVE RESORT.

Το Cayo Exclusive Resort & Spa είναι ένα νέο, μοντέρνο και οικολογικά ευαίσθητο πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
6.11.2020
thumb

H ΕΤΕΜ ΣΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ SKY FORT

Με τις εργασίες να ολοκληρώνονται το 2022 ο υψηλότερος ουρανοξύστης των Βαλκανίων στη Σόφια θα έχει συνολικό ύψος 202 μέτρων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ