home page ΕΡΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΑ
GREECE ΕΝ | ΕL
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΩΡΑ
ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ
Νέες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη: Έκθεση – Logistics – Γραφεία

Posted on: 15-06-2017

Σε 6.135 τετραγωνικά μέτρα στεγάζονται οι νέες εγκαταστάσεις της Etem στη Θεσσαλονίκη, όπου φιλοξενούνται Έκθεση – Logistics – Γραφεία και είναι ανοιχτές για το κοινό της εταιρείας.

ΟΜΑΔΑ 10 ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Μία ομάδα 10 ανθρώπων της Etem, μεταξύ των οποίων Μηχανικοί, Σύμβουλοι Πωλήσεων και Customer care experts, είναι έτοιμοι να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του κοινού, από τον ιδιώτη πελάτη έως και τους Κατασκευαστές και τους Εμπόρους.


ΕΚΘΕΣΗ
Στον εκθεσιακό χώρο μπορεί να δει κανείς έτοιμα, στημένα συστήματα, ώστε να συγκρίνει και να επιλέξει με περισσότερη ευκολία.

 ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ
Στο συγκεκριμένο κέντρο Logistics είναι διαθέσιμα:
•    Μία πλήρη γκάμα από αρχιτεκτονικά συστήματα
•    Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, για να συνθέσει ο κατασκευαστής το τελικό κούφωμα
•    Συμπληρωματικά προϊόντα, όπως κάγκελα, πόρτες, πάνελ κλπ

 

 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Η παράδοση των έτοιμων παραγγελιών γίνεται την ίδια μέρα στις περισσότερες περιπτώσεις, με το σύνολο να μην ξεπερνά τις 2 μέρες. Ειδικά στα χρώματα, υπάρχει μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα. Η Etem πετυχαίνει αυτή την ταχύτητα στο χρόνο παράδοσης με ιδιόκτητα οχήματα, με τα οποία παραδίδει στο χώρο που επιλέγει ο πελάτης - στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή.

 

NEW ENTRY
Διατίθενται επίσης σύνθετα φύλα αλουμινίου etalbond®, σε 2 χρωματισμούς: SILVER METALIC & λευκό ANGEL WHITE. Η Etem διαθέτει το γνήσιο προϊόν, το οποίο παράγεται από την Elval Colour S.A., οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις απομιμήσεις που κυκλοφορούν. Μάλιστα, για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, παρέχουμε τη δυνατότητα αγοράς etalbond® είτε «φύλο / φύλο» είτε παλέτα, αναλόγως με την προτίμηση κάθε φορά.

 

 

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Μπορείτε να παραγγείλετε είτε μέσω email στο kalohori@etem.com , είτε μέσω φαξ στο 2310 75 34 16.
Επιλέγετε τρόπο παράδοσης:
•    Παράδοση στο χώρο που επιθυμεί ο πελάτης, με ιδιόκτητα οχήματα Etem
•    Παράδοση μέσω πρακτορείου
•    Παραλαβή από το χώρο μας, με ίδια μέσα του πελάτη

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ETEM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2310 75 34 08
Διεύθυνση: 6ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Αθηνών / Καλοχώρι (κοντά στο παλιό ΚΤΕΟ, πίσω από την ACS)
email: kalohori@etem.com
φαξ: 2310 75 34 16


 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Etem στη Λακωνία για το Εξοικονομώ ΙΙ

Για το Εξοικονομώ κατ' οίκον ΙΙ βρεθήκαμε στη Λακωνία στις 5 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα, το ΤΕΕ Λακωνίας, ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών και ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελμάτων Λακωνίας διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα, στην αίθουσα Λακώνων Ποιητών στη Σπάρτη.

Η Etem εντάσσεται πρώτη στο διεθνές σύστημα EPD®

Το EPD® International (για πιστοποίηση έργων κατά LEED) απαριθμεί πλέον 37 χώρες, όπου οι εταιρείες καταχωρούν με πλήρη διαφάνεια περιβαλλοντικές δηλώσεις σχετικά με τα προϊόντα τους. 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΟΜΕΣ 2018

Η Etem ήταν μεγάλος χορηγός στα βραβεία αρχιτεκτονικής ΔΟΜΕΣ 2018 που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Η Etem μεγάλος χορηγός στα αρχιτεκτονικά βραβεία ΔΟΜΕΣ 2018

Οι ΔΟΜΕΣ απονέμουν τα ομώνυμα αρχιτεκτονικά βραβεία, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, όπου η Etem είναι μεγάλος χορηγός, δείχνοντας έμπρακτα τη διαχρονική υποστήριξή της στην κοινότητα των Αρχιτεκτόνων.

Η Etem για 2η φορά στη Batimat

Στην έκθεση Batimat στο Παρίσι βρέθηκε η Etem για 2η φορά, όπου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τα προϊόντα της.


Δίκτυο συνεργατών Έργα συνεργατών
ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ - ΚΕΛΥΦΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΡΤΕΣ ΡΟΛΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ