home page ΕΡΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΑ
GREECE ΕΝ | ΕL
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΩΡΑ
ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ
Νέες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη: Έκθεση – Logistics – Γραφεία

Posted on: 15-06-2017

Σε 6.135 τετραγωνικά μέτρα στεγάζονται οι νέες εγκαταστάσεις της Etem στη Θεσσαλονίκη, όπου φιλοξενούνται Έκθεση – Logistics – Γραφεία και είναι ανοιχτές για το κοινό της εταιρείας.

ΟΜΑΔΑ 10 ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Μία ομάδα 10 ανθρώπων της Etem, μεταξύ των οποίων Μηχανικοί, Σύμβουλοι Πωλήσεων και Customer care experts, είναι έτοιμοι να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του κοινού, από τον ιδιώτη πελάτη έως και τους Κατασκευαστές και τους Εμπόρους.


ΕΚΘΕΣΗ
Στον εκθεσιακό χώρο μπορεί να δει κανείς έτοιμα, στημένα συστήματα, ώστε να συγκρίνει και να επιλέξει με περισσότερη ευκολία.

 ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ
Στο συγκεκριμένο κέντρο Logistics είναι διαθέσιμα:
•    Μία πλήρη γκάμα από αρχιτεκτονικά συστήματα
•    Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, για να συνθέσει ο κατασκευαστής το τελικό κούφωμα
•    Συμπληρωματικά προϊόντα, όπως κάγκελα, πόρτες, πάνελ κλπ

 

 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Η παράδοση των έτοιμων παραγγελιών γίνεται την ίδια μέρα στις περισσότερες περιπτώσεις, με το σύνολο να μην ξεπερνά τις 2 μέρες. Ειδικά στα χρώματα, υπάρχει μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα. Η Etem πετυχαίνει αυτή την ταχύτητα στο χρόνο παράδοσης με ιδιόκτητα οχήματα, με τα οποία παραδίδει στο χώρο που επιλέγει ο πελάτης - στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή.

 

NEW ENTRY
Διατίθενται επίσης σύνθετα φύλα αλουμινίου etalbond®, σε 2 χρωματισμούς: SILVER METALIC & λευκό ANGEL WHITE. Η Etem διαθέτει το γνήσιο προϊόν, το οποίο παράγεται από την Elval Colour S.A., οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις απομιμήσεις που κυκλοφορούν. Μάλιστα, για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, παρέχουμε τη δυνατότητα αγοράς etalbond® είτε «φύλο / φύλο» είτε παλέτα, αναλόγως με την προτίμηση κάθε φορά.

 

 

ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Μπορείτε να παραγγείλετε είτε μέσω email στο kalohori@etem.com , είτε μέσω φαξ στο 2310 75 34 16.
Επιλέγετε τρόπο παράδοσης:
•    Παράδοση στο χώρο που επιθυμεί ο πελάτης, με ιδιόκτητα οχήματα Etem
•    Παράδοση μέσω πρακτορείου
•    Παραλαβή από το χώρο μας, με ίδια μέσα του πελάτη

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ETEM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2310 75 34 08
Διεύθυνση: 6ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Αθηνών / Καλοχώρι (κοντά στο παλιό ΚΤΕΟ, πίσω από την ACS)
email: kalohori@etem.com
φαξ: 2310 75 34 16


 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Etem: Μεγάλος χορηγός των Βραβείων Αρχιτεκτονικής 2017

Στα Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2017, που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής είμαστε χορηγοί, δείχνοντας και με αυτό τον τρόπο την εκτίμηση και υποστήριξή μας στην κοινότητα των Αρχιτεκτόνων.

Etem Beernight στη Θεσσαλονίκη!

Την Τρίτη 25/7 έγινε το νέο μας event για επιλεγμένους συνεργάτες μας, στο Azzurro bar restaurant στην παραλία της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Νέα E52 Slim. Περισσότερο φως. Υψηλότερη αισθητική.

Η ανανεωμένη σειρά κουφωμάτων Etem 52 Slim είναι διαθέσιμη! Με αισθητά μικρότερη επιφάνεια αλουμινίου θα δώσει περισσότερο φως και υψηλότερη αισθητική στο χώρο σας. Πρόκειται για συρόμενο θερμοδιακοπτόμενο σύστημα για μεσαία μεγέθη και ανοίγματα, με λιγότερο αλουμίνιο στο κέντρο έως και 50%.

Ο Δημήτρης Ηλιόπουλος Top Export Manager of the Year

Στα Greek Exports Awards διακρίθηκε ο Δημήτρης Ηλιόπουλος, Business Development Manager της εταιρείας μας.

Η Etem υπερήφανος χορηγός της ημερίδας ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ από τις Δομές

Η Etem είναι χορηγός της 4ης επιστημονικής ημερίδας ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ από τις Δομές, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη 138 στις 27 Μαΐου.


Δίκτυο συνεργατών Έργα συνεργατών
ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ - ΚΕΛΥΦΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΡΤΕΣ ΡΟΛΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ